Rouwcentrum Deseyne | Harelbeke Stasegem - AFSCHEID NEMEN IN STIJL
Gewijzigde Covid-19 maatregelen
update 25/07/2020 - i.v.m. Corona
Zij die ons verlieten

Zij die ons verlieten:

 

Gewijzigde Covid-19 maatregelen (Coronavirus)

Gezien de recente maatregelen rondom het COVID-19 (Coronavirus) willen wij jullie op de hoogte stellen dat er een aantal maatregelen en heel wat adviezen te volgen zijn:

  • De toelating tot het begroeten van een overledene in het rouwcentrum zullen in samenspraak met de familie gebeuren. Indien een laatste groet is toegestaan, dan kan dit tijdens de openingsuren van het rouwcentrum. Dit elke werkdag van 16 tot 18 uur en op zaterdag van 14 tot 15 uur. Gesloten op zondag.

  • Een uitvaartliturgie in de kerk of een aulaplechtigheid zal nog steeds in beperktere kring plaatsvinden (aantal personen afhankelijk van de plaats van de plechtigheid, max 100 personen). Verdere informatie hierover zal terug te vinden zijn op de rouwbrief of via onze website.

  • Handen schudden en fysiek contact wordt afgeraden.
    Respecteer een sociale afstand van 1,5 meter.
    Om het condoleren waardig te laten verlopen raden wij aan om een lichte buiging te maken, je handen samen te vouwen op de borst of door je hand op je hart te plaatsen.

Condoleren van thuis uit wordt zeer sterk aangeraden

Dit kan als volgt:

  • Condoleren online: via condoleren op onze website kunt u een bericht nalaten voor de nabestaanden.

  • Condoleren per post: verstuur uw rouwbetuiging naar Rouwcentrum Deseyne, p.a. Naam Overledene, Pol.Gevangenenstraat 126, 8530 Harelbeke.

  • Oudere mensen, of wie niet over mail of internet beschikt, kunnen hun bericht per telefoon doorgeven op 056/20.40.25

Wat met rouwmaaltijd of koffietafel?

Vanaf 1 juli tot en met 31 juli 2020 zijn gezeten recepties/ rouwmaaltijden toegestaan met een limiet van 50 personen en vanaf 1 augustus 2020 tot en met 31 augustus 2020 zijn 100 personen toegestaan. (richtlijnen kunnen per horecazaak verschillen)

Mondmasker verplicht?

Het gebruik van het mondmasker is verplicht in het volledige rouwcentrum. Beschikt u niet over een mondmasker, vraag dan een medewerker om hulp. Wij hebben maskers ter uwe beschikking.

In het rouwcentrum stellen wij voor iedereen extra ontsmettingsmateriaal ter beschikking.

Heeft u bijzondere vragen omtrent COVID-19? Contacteer ons via de gekende kanalen 056/20.40.25 of stel uw vraag via onze contactpagina op www.rouwcentrumdeseyne.be.

Wij vragen dat ieder van u zich aan de bovenstaande richtlijnen zal houden en dit voor uw eigen veiligheid, dit van de nabestaanden en ons personeel.

 

Webontwikkeling door
Frederik Devreese