Rouwcentrum Deseyne | Harelbeke Stasegem - AFSCHEID NEMEN IN STIJL
Maatregelen naar aanleiding van Covid-19
(Coronavirus)
Zij die ons verlieten

Zij die ons verlieten:

LISA AMPE
°12 januari 2011
†24 september 2021

rouwcentrum Deseyne

 

Maatregelen naar aanleiding van Covid-19 (Coronavirus)

Gezien de recente maatregelen rondom het COVID-19 (Coronavirus) willen wij jullie op de hoogte stellen dat er een aantal maatregelen en heel wat adviezen te volgen zijn:

  • Het begroeten van een overledene in ons rouwcentrum of bijwonen van uitvaartplechtigheden zullen in samenspraak met de familie gebeuren en tot een minimum herleid worden.

  • Een uitvaartliturgie in de kerk of een aulaplechtigheid zal in intieme kring moeten plaatsvinden. Het aantal aanwezige personen zal worden beperkt tot familieleden van de 1ste en de 2de graad. (max. 15 personen)

  • Handen schudden en fysiek contact worden ten stelligste afgeraden. Om het condoleren waardig te laten verlopen raden wij aan om een lichte buiging te maken, je handen samen te vouwen op de borst of door je hand op je hart te plaatsen.

Condoleren van thuis uit kan als volgt:

  • Condoleren online: via condoleren op onze website kunt u een bericht nalaten voor de nabestaanden.

  • Condoleren per post: verstuur uw rouwbetuiging naar Rouwcentrum Deseyne, p.a. Naam Overledene, Pol.Gevangenenstraat 126, 8530 Harelbeke.

  • Oudere mensen, of wie niet over mail of internet beschikt, kunnen hun bericht per telefoon doorgeven op 056/20.40.25

Wat met rouwmaaltijd of koffietafel?

Alle horecazaken zijn gesloten. Zelf een maaltijd voorzien is op zo een dag vaak een beslommering. Wij beschikken over een formule broodjesmaaltijd die aan huis geleverd kan worden. We informeren u hierover tijdens de bespreking.

In het rouwcentrum stellen wij voor iedereen extra ontsmettingsmateriaal ter beschikking.

Heeft u bijzondere vragen omtrent COVID-19? Contacteer ons via de gekende kanalen 056/20.40.25 of stel uw vraag via onze contactpagina op www.rouwcentrumdeseyne.be.

Wij vragen dat ieder van u zich aan de bovenstaande richtlijnen zal houden en dit voor uw eigen veiligheid, dit van de nabestaanden en ons personeel.

 

Webontwikkeling door
Frederik Devreese